Casanova: La Fuga de Barcelona

L

a supervivència de la nostra organització penja d’un fil… El nostre membre més antic i líder, Mr Rombo, ha sigut torbat i capturat per els nostres enemics. El Clan del Círculo. Mr Rombo, era el responsable de guardar un dels secrets més valuosos: El veritable relat, escrit per el mateix Giacomo Casanova, de la seva famosa fugida de Los Plomos, on la Inquisició el va recloure per la seva conducta “dissoluta”.

No sabem quins secrets amaga el famós document, però sabem que en 1768, una de les seves amants va escapar de Barcelona amagant in-extremis el document a la vegada que Casanova era de nos apressat a Barcelona.

Van passar tres segles, fins que un obstinat professor de historia, expert en els misteris de la Europa del Segle XVIII, va descobrir i guardar els documents. Aquell home es en realitat el Mr Rombo, a qui van capturar avui mateix en el seu despatx… Però sabem que no es van fer amb els documents. Abans de ser apressat va crear un complexa sistema de encriptació per a que només altres membres de The Rombo Code ho puguin trobar.

Però el problema més gran es el temps, sabem que algú va trucar a la policia i hem calculat que teniu 60 minuts per a trobar els documents i escapar.

 

I Mr Rombo? No us preocupeu. Aquesta es una altre historia.

* Las sessions es bloquegen 24 hores abans del seu inici; per a reserves amb menys de 24 hores d’antelació, se prega contactar telefònicament.

Regalar Rombobox
Nivell de dificultat
Lògica o Repte mental
En equip

Segueix-nos a les xarxes socials