Activitats team building, esdeveniments per a empreses, reunions creatives

Vols una experiència personalitzada?

Explicans que necessites

¡Us esperem!

TEAM BUILDING – Juga i escapa en equip

Experimenta amb els teus companys una experiència única en la que només treballant en equip trobareu la solució a l’enigma i aconseguireu escapar de la sala. Descobrireu que només en equip arribareu a l’èxit.

El nostre joc d’escapament es una activitat prefecta si la teva empresa o departament està a Barcelona o als voltants. T’oferim una alternativa original, excitant i cultural, apta per a tot tipus de persona, sense importar l’edat o estat físic, amb un horari flexible i a uns minuts de la Sagrada Família de Barcelona.

Sabem que una activitat de team bulding a vegades requereix de certa atenció especial. Per això, comptaràs amb a nostre màxima flexibilitat. Contacte amb nosaltres i ens adaptarem al que necessiteu.

TEAM BUILDING: L’HEROI QUE PORTES DINTRE

Ho comprovareu vosaltres mateixos. A mesura que els minuts vagin passant, les virtuts de cada un aniran sorgint. Seràs el líder? El creatiu? A lo millor el disciplinat? O potser el conciliador?

Raons per les quals un Room Escape es una activitat perfecta per a jugar per equips:

  1. Motivació cap a un objectiu comú: escapar 😉
  2. Apareixen les capacitats de l’equip: lideratge, creativitat.
  3. Incrementa la creativitat i capacitat per a resoldre els problemes.
  4. Mostra la tolerància davant situacions de pressió.
  5. Fomenta la comunicació. Vital per a resoldre les endevinalles.
  6. Lo més important: Divertirse!

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS:

En una activitat de team buildong pot ser que necessitis tenir una reunió, una presentació corporativa, o un càtering. Contem amb un espai de grans dimensions adaptable a totes les vostres necessitats. Disposem de WIFI, pissarra, projector, taules i cadires.

Tenim acords amb empreses de càtering de la zona. Podreu reservar les instal·lacions en exclusiva el temps que necessiteu. ENS ADAPTEM A VOSALTRES! Només ens tens que dir el que necessites.

En The Rombo Code Barcelona disposem de 2 estàncies en les que es pot jugar simultàniament fins a 12 persones, o 24 en dos torns. A més, disposem d’una zona comú d’uns 70 metres quadrats adaptable per a diferents tipus d’esdeveniments.

Team Building Action

contacte

Tu nombre (requerido)

Tu e-mail (requerido)

Asunto

Tu mensaje

Acepto las Condiciones de uso

T’ha quedat algun dubte? Pots escriure’ns sense compromís, estarem encantats de donar-te un cop de mà.

Segueix-nos a les xarxes socials