La Fuga de Casanova

La supervivència de la nostre organització esta penjant d’un fil… El nostre membre més antic i líder, Mr Rombo,  ha sigut trobat i capturat per els nostres enemics. El clan del Circulo. Mr Rombo, era el encarregat de guardar un dels nostres secrets més valuosos: El veritable relat, escrit per el mateix Giacomo Casanova, de la seva famosa Fugida de Los Plomos, on la Inquisició el va tindre retingut per la seva conducte “dissolut”.

 

No sabem quins secrets amaga el famós document, però sabem que en 1768, una de les seves amants va fugir a Coruña amagant in-extremis el document a la vegada que Casanova era de nou apressat a Barcelona.

 

Van passar tres segles, fins que un obstina professor d’història, expert en els misteris de l’Europa del Segle XVIII, va descobrir i guardar els documents. Aquell home es en realitat el Mr Rombo, a qui han capturat avui en el seu despatx… Però sabem que no es van fer amb els documents. Abans de ser apressat va crear un complexa sistema d’encriptació per a que només altres membres de The Rombo Code puguin trobar-los.

 

Però el problema més gran es el temps, sabem que algú ha trucat a la policia i calculem que teniu 60 minuts per a trobar els documents i escapar.

 

I Mr Rombo? No us preocupeu. Aquesta es una altre història.

Mode Rombate

El mode Rombate (juga i competeix en dos grups. Qui sortirà abans?) et permetrà experimentar el joc de escapament d’una manera superior. Competiràs o col·laboraràs amb el altre equip per a escapar lo abans possible de la sala. Es una opció perfecta per a empreses, equips, penyes o comiats de solter. Qui són els més enginyosos? Espanyolistes o Barcelonistes? Noies o nois? Becaris o superiors? Vosaltres decidiu el repte! (fins a 12 persones/2 sales)

*

Les sessions es bloquegen 24 hores abans del seu inici; per a reservar amb menys de 24 hores d’antelació, es prega contacteu per telèfon.

Regalar Rombobox
Nivell de dificultat
Lògica o Repte mental
En equipo

Segueix-nos a les xarxes socials