Localització i contacte

Contacte

Carrer Padilla 353, 08025 Barcelona

Telèfon

937978399

¿Com arribar?

Si la teva idea es vindre caminant per a tindre un primer contacte amb nosaltres, ens pots trobar al Carrer Padilla 353-355 Local 1. Estem literalment a 5 carrer per sobre de la mítica Sagrada Família i a 3 del Hospital de Sant Pau.

Vindre en metro pot ser la millor opció per arribar a The Rombo Code Barcelona. La parada de Sant Pau / Dos de Maig (Línia blava o L5) és la més propera i es troba a escassos 5 minuts caminant. Una altre opció es la parada Alfons X (Línia groga o L4) que està a poc més de 5 minuts.

Si no t’agrada anar sota terra però si fer servir el transport públic, en la porta del local hi ha la parada del bus de la línia V21 que va de Nord a Sud de Barcelona. El autobús de H8 va de costat a costat de la ciutat i hi ha altres línia més “petites” com son les 19, 20, 45, 47 o el 92.

Si per lo contrari decideixes que vas a vindre en cotxe a jugar a The Rombo Code, el pàrquing més proper es el Pàrquing Dinamis, el Pàrquing Nápoles o el Pàrquing Avinguda Gaudí. Encara que, si vols aparcar per el carrer, al voltant del local hi ha moltes zones blaves i verdes.

I finalment, si ets esportista i vols vindre a jugar amb nosaltres havent escalfat els músculs una mica. Hi ha varies parades del Bicing a prop com son les de les estacions 20, 21 o 277.

Tu nombre (requerido)

Tu e-mail (requerido)

Asunto

Tu mensaje

Acepto las Condiciones de uso

Informació de contacte

Segueix-nos a les xarxes socials